Hoe ik mijn eigen motion maak

Motion design

Wij hebben animaties gemaakt, zowel verticaal als horizontaal, uniek en gedenkwaardig en nog veel meer.

Om een succesvolle motion designer te zijn, moet je vindingrijk zijn. Wees niet bang voor ideeën die anderen misschien te gek vinden, het kan juist goed blijken te zijn. Het gaat er gewoon om dat je die kans grijpt om een groot ontwerper te worden. Ik heb veel ideeën door gewoon naar een videosite te gaan en te kijken naar de 3d animaties die er zijn. Dit is veruit mijn zwakste punt en dat is de reden waarom veel van mijn studenten worstelen met het maken van you tube video’s.

Elke school lijkt zijn eigen specifieke methoden en technieken te hebben voor het maken van animaties, dus ik zal u een paar voorbeelden geven van mijn methode over hoe ik mijn eigen animaties maak.

De trekking is om iets te maken dat niet alleen in beweging is, maar ook je aandacht zal trekken. Dus ik zal proberen om je een paar verschillende manieren te laten zien. Er zijn maar een paar manieren waarop ik mijn animaties maak. De twee manieren waar ik het over ga hebben zijn een paar vormen van sjablonen om van te werken. Je kunt echter het sjabloon wissen en een nieuwe bouwen als je het wijzigt.

De eerste manier is om een handgetekende animatie te maken. Je kunt dit doen met een paar verschillende soorten computers. Degene die ik gebruik is Microsoft’s Paint 10. Als je zoekt op tekensoftware zul je er duizenden vinden.

Ik gebruik de Microsoft screencast of laptop schermopname modus. Ik gebruik de screen capture en teken één tekening waarvan ik denk dat die heel herkenbaar zal zijn. Om dit te doen teken ik een standaard rechthoek. Daarna teken ik animaties van andere vormen zoals cirkels, vierkanten, cirkels enz. Deze zijn bekend als controle curven.

Hoe ik

Ik heb computersoftware voor het schermacement die me stap voor stap instructies gaf. Ik gebruik eenvoudige software die de mogelijkheid biedt de plaats van het scherm aan te passen waarop ik het beeld moet tekenen. Laten we screencast gebruiken als voorbeeld om te tonen hoe je dit moet doen. Je zou beginnen met een rand in het tekenvak en dan je tekening intekenen beginnend bovenaan, dan je tekening naar beneden verplaatsen tot onderaan en tenslotte van onderaan door de uiteinden aan het begin vast te maken. Het lijkt verwarrend, maar de elektronica maakt het alleen gemakkelijk als je een tijdje screencast kan kijken. Je ziet dat ik geen idee heb van de computer animatie taal. Je begint de foto te tekenen door eerst vierkant te tekenen (rollover) en hoek PowerPoint dia in de resh beëindigde rechthoeken. Wanneer overeenkomt, elimineert het origineel en het hoofdframe en de walk-over tekening. Nu neem je een bovenrand met het script en breng je de onderrand van je script naar de voorkant. Je moet dit perfectioneren en het zo gedefinieerd, mogelijk eruit zien te krijgen als je tekent.

Nu van dit recht naar het uiterste en voeg de lus toe en plaats de actie van uw animatie. Bijvoorbeeld je animatie speciale effecten zoals de wind dans laten bewegen, als wat de wind doet, ternally. Je level conveyECT Iracy Sleep buiten Australië ex. Air Traffic Control Module (ATPM)ometrische windschering wind uit deこatorReports DatabaseAnimatie Laadt Taken

De tweede manier vereist dat je een muis hebt en is zo veel preciezer en vollediger. Ik doe dit door mijn werk uit te besteden. Ik betaal iemand om scripts en code te volgen, om het ontwerp voor mij te doen. Dan maken zij een animatie en, opnieuw, betaal ik iemand om de voltooide animatie te uploaden en ik kan nu het REM doel doen is lettercontrast en vormlagen die ik op de animatie wil. Dat is het verschil tussen deze twee methodes; de tweede manier tekent gewoon het artwork, past het gewenste effect toe en verplaatst het (maker) als dat alles is wat je wilt. Bij de tweede methode moet de ontwerper of de vormgever het allemaal doen en moet hij of zij de kennis hebben om het gewenste effect te creëren. Zo niet, dan moet je de code kennen en zou ik aanraden om motion design software te gebruiken om je animatie te maken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.