Hoe maak je een interessant ontwerp

Elk project dat ik heb gemaakt heeft twee supervisor. De eerste supervisor is de art director, die meestal een project zal toewijzen aan art directs, wat wat extra tijd en kosten met zich mee kan brengen, maar ook kan leiden tot meer directe interactie tussen de artiest en de ontwerper (bijvoorbeeld, een album getiteld "A really Love letter from prospective dating partner." ziet eruit als een echte liefdesbrief van prospectieve dating partner, geen pen-en-inkt brief).Een andere belangrijke reden om een supervisor te hebben die toezicht houdt op je projectmanagement is dat je dan een ontwerpsoftware kunt gebruiken om je werk vast te leggen, waardoor je veel tijd bespaart, en ter plekke nieuwe grafische projecten voor het team kunt maken. Dit soort software is enorm handig wanneer een baas weg is of niet beschikbaar is, wanneer je een deadline te halen hebt of een belangrijke creatieve uitdaging.

Als marketing executive voor de regio Eindhoven was mijn hoofdactiviteit het ontwerpen van software, en het is een hoofdbron van mijn inkomen. Het ontwerpproces was een grote stap. Het omvat veel traditionele processen, zoals: het produceren van brede ideeën over potentiële markt en doelgroep, en het vinden van de juiste ontwerptaal voor elke implementatie, wat een zeer creatieve en collaboratieve, maar vaak frustrerende ervaring is. Voor mijn software had het ontwerpproces veel weg van het ontwikkelen van software voor een reëel probleem in een nachtmerrie.

De mogelijkheid dat "We zouden kunnen maken" of "We kunnen tekeningen maken op een realistische manier" zijn valse beweringen, maar deze komen vaak voor, maar vaak in het weekend als je geen opening kunt vinden, wat meestal leidt tot lege gereedschappen van professionele grafische ontwerpers, en meestal omdat ze de vreselijke fouten in R&D negeren.

De vraag is hoe je een interessant ontwerp maakt? Of hoe kunnen we de knoppen op onze webpagina's van die coole ontwerpen voorzien. Iets dat een beetje moeilijker is en relatief riskant: Meestal rekenen de professionele ontwerpbedrijven (helaas") rond de 50$ duizenden voor het werk van het ontwerpen van uw webpagina. En dit is misdadig, want ze rekenen voor hun inspanningen elke keer dat het gebruikt zou kunnen worden door een klant.

In het geval van dit softwareproject had ik 3-4 schetsen nodig om het oorspronkelijke idee te voltooien, mooiere en complexere versies te maken. Voor90 bruikbaarheid, de schetsen te illustreren en wiskundige uitleg van elk. Het was een lang proces, maar ik ben blij toen ik de juiste combinatie kreeg en eindelijk kon genieten van het proces.

Om de aanpak van het project te optimaliseren, had ik meer dan 1-2 schetsen nodig. Op het einde had ik een paar schetsen gemist, maar het waren allemaal relatief eenvoudige schetsen, en ik heb een paar fouten gemaakt, maar toch ben ik blij. Ik heb geleerd, en ik ga het systematischer aanpakken. Geen schetsen meer.

Praktisch gezien is het onderzoek ook een essentieel onderdeel van het proces. Ik heb gezocht naar een deel van het probleem dat niet moet worden opgelost, maar dat door een algoritme moet worden behandeld. Zo zou één schets voldoende zijn om de gemiddelde breedte van het hele beeld te berekenen, en de andere schets zou nuttig zijn om de afstandsverdeling van de elementen op een hypothetisch vierkant te analyseren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.