Hoe uw mobiele telefoon te gebruiken

Ja, het leven is goed. We hebben genoeg dingen om ons zorgen over te maken. Laten we eens kijken of de rest van je mobiele telefoon werkt.

Als uw telefoon werkt maar u wilt hem niet meer gebruiken, kan hij gemakkelijk worden vervangen of gerepareerd. Telefoons zijn modulair, dus verschillende modellen van telefoons kunnen in verschillende omstandigheden worden gebruikt.

Als u uw oplader voor uw telefoon bent vergeten, is er voldoende stopcontact bij een benzinestation of een winkel met buitenbenodigdheden. Zelfs als u geen service plan, kunt u over het algemeen elektronica winkel voor vrij een paar honderd dollar.

Als je een familie, of vriend die moet vertrekken voor het werk, het bedrijf heeft een netwerk ingenieur die kan zetten in een nieuwe batterij, of een mobiele telefoon, of iPod. Vaak kan zelfs een oude batterij nog nuttig zijn.

Er zijn oplaadbare batterijen en accu's die een paar maanden of een paar jaar gebruikt kunnen worden.Haal ze uit uw afvalverwerking Ook uw mobiele telefoon of draagbare printer kan, als hij eenmaal vol is, gedoneerd worden aan een school of gebruikt worden om een schoolsysteem te maken.

Gooi geen verpakkingen weg, dat soort materiaal kan worden gerecycled. Of als je echt de negatieven hebt die ingezameld kunnen worden, gebruik die producten om een blog of een goed doel te beginnen. Beide kunnen een groot verschil maken.

Begin een blog over de recyclinginspanning of -inspanningen van je buurt. Zet het op je site, en stuur het naar iedereen die je kent en die zich zorgen maakt over iets waar jij om geeft.

Voeg je blog ook toe als een vast item. Een keer per week kun je een "headline" e-mail sturen naar iedereen op je berichtenlijst. Als ze die maar één keer per week ontvangen, heb je je werk gedaan.

Stuur kopieën van je blog naar iedereen en vraag hen om het te promoten. Vergeet niet dat het niet alleen de mensen zijn die uw blog zullen lezen. Mensen zullen het van iemand anders te weten komen en het op hun newsfeeds vermelden. Door de link naar hen te sturen, garandeer je dat ze van je blog afweten voordat ze de link in een nieuwsgroep zien.

Denk eraan dat u voor het versturen van de link een e-mailaccount of een nieuwsgroepservice moet gebruiken die niet aan uw echte naam is gekoppeld en niet van een organisatie is die uw persoonlijke informatie gebruikt.

Er is geen garantie dat uw nieuwsbrief geen echte inhoud zal bevatten, tenzij u hem bevolkt met advertenties van uw producten en links naar uw off-site websites. Daarom zal je nieuwsbrief ook aantrekkelijk zijn voor bots en spammers.

Zorg ervoor dat je de e-mails die je opstelt samenplakt en in onbewerkte vorm afhandelt. Ook al heb je geprobeerd pro-actief te zijn in het versturen van meldingen en het noemen van je naam wanneer daarom gevraagd wordt, het is te laat, want mensen zullen je email adres niet meer onthouden. Het zal waarschijnlijk een van de eerste dingen zijn die ze zich herinneren in verband met het onderwerp dat je post. Dit betekent dat u een code of een wachtwoord in uw e-mail moet opnemen om spamming te voorkomen.

Er zijn inmiddels tientallen aanbieders van e-mailnotificatiediensten waaruit u kunt kiezen.

Vergeet niet dat nieuwsbrieven niet bedoeld zijn voor individuele lezers. Ze zijn eerder een manier om de aandacht van geïnteresseerden op uw site te vestigen, zodat u veilingen of openbare aankondigingen in uw LP kunt opnemen.

U kunt meer leren over spreken in het openbaar en het interpreteren van intenties in deze openbare forums door de video's te bekijken en de threads in /r/Lower thirds te lezen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.