SQL Server

Als u de invoer in uw applicatie wilt controleren, moet u deze de SQL Database laten ondersteunen en moet u de mogelijkheid hebben om het db2oexfdsx proces te onderbreken tijdens de uitvoering. Je moet meer leren over sqlalouter.com omdat dit een geweldige site is voor het krijgen van hulp…

Wonderen van SQL Database..

Nu over naar de tweede helft van de keynote. U kunt meer leren over SQL Server uit het boek "MySQL Server – powerful Database for new data management technologies" door u te houden aan de voorbeelden hier.

 

Dit is slechts een subset van wat SQL Server u kan geven. Dit is slechts een deel van wat SQL Server voor u kan doen. Als je eenmaal de basis hebt uitgewerkt, ben je meestal klaar om te werken met gewone database bestanden om je databases gevuld te krijgen met danoon tabellen.

Dit zou een typische dag zijn voor een typische SQL Server sessie. Gedurende de dag ga je naar één van de sessies, je voorziet SQL Server zoals je normaal zou doen, en nadat de sessie gedaan is, kom je naar buiten met de query die je geprogrammeerd hebt in Visual Basic, of zelfs met behulp van VB.Net… samen met dat zou je een script kunnen maken om het te automatiseren of zelfs de hele zaak te automatiseren.

Otl

Het mooie van SQL Server is dat het alle deeltjes van de sessie in een enkel bestand zet, en het makkelijk te bewerken en bij te werken maakt.  Als je eenmaal een mooi groot geheugen hebt voor Memory (64 bit), kun je je opwerken tot het gebruik van de GUC (General Uppercase Upperables).

Een nadeel van SQL Server is dat het alleen de 32 bit processor ondersteunt, en je moet uitkijken voor OS corruptie of hardware falen als je iets moet schrijven boven de 2 GB.

De sterkste kant van Apple is hun Applicatiewinkel. Ze hebben een zeer sterke gemeenschap van ontwikkelaars voor hun mainframe producten, en ze geven ook de mogelijkheid van commerciële licenties. Afhankelijk van wat u zoekt, kan dit programma de kosten waard zijn om deze machine te gebruiken in plaats van andere.

Bedenk ook dat, hoewel SQL een taal op serverniveau is, het goed is voor embedded en multi-processors.

Microsoft SQL Server is een goede keuze als u liever niet wordt lastiggevallen met een relationele database. U kunt dit Microsoft-product vandaag de dag in veel gevallen gebruiken.

My SQL is een ander type SQL, en het moet worden opgemerkt dat in tegenstelling tot de andere beschikbare SQL-types, My SQL niet dezelfde beperkingen en restricties heeft. U kunt My SQL Server ook laten installeren op andere platforms dan de andere SQL-versies die op de computer zijn geïnstalleerd.

Nog een vergelijking die u moet bekijken, zijn de opties van de My SQL-opties in vergelijking met de andere SQL-versies. U kunt de My SQL-opties bekijken door online te zoeken. Wanneer u deze tabellen nu vergelijkt, zult u merken dat de opties in de My SQL-opties kleiner zijn. Dit is normaal aangezien u zich verwijdert van de voornaamste synchrone modus die in SQL Server wordt gebruikt.

Eerlijk gezegd zijn er veel hulpmiddelen die u kunnen helpen met uw SQL-behoeften. U hoeft ze alleen maar te zoeken en ze op uw computer te installeren. Vergeet niet om altijd een back-up te maken als u iets doet met de gegevens op de harde schijf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.