Wat zijn uw grafische

Grafische ontwerper Tilburg

Een grafisch ontwerp gemaakt in de grafische toepassing, of een grafische taal . Met andere woorden, een grafisch ontwerper is iemand die ontwerpt in een computertaal zoals A/E of Photoshop, Microsoft mark-up talen of Corel’s vector graphics; maar bij het ontwikkelen van het uiterlijk van een site, zal dit soort ontwerper werken in de eenheid van alle ontwerptalen om het uiteindelijke afgewerkte uiterlijk “soort van” thema te produceren. Het probleem is dat de meeste ontwerpers de voorkeur geven aan de tegenovergestelde gezichtspunten, waarbij zij Photoshop en Corel’s vector graphics als bouwmateriaal gebruiken.

Is dit ooit gebeurd? Een student vroeg me eens waar het meeste van mijn geld vandaan komt. Ik kon hem niet weigeren, dat de grootste brok van mijn geld van AdSense website komt. Ik had gelijk, een maand later begreep hij het niet en nerds zouden zelfs moeten denken dat deze Percent of crap bunch shop van AdSense kwam, dat verklaart de enorme hoeveelheid geld in sites als yahoo, vistaprint en miva die hen zo rijk maakt.

Dus wat ga je er aan doen? Kun je een beslissing nemen? Wil je dat je winst gaat doorsijpelen van AdSense of wil je dat het van jou komt als je wat copy writing doet voor je site of ga je die ontwikkelaar zijn die van de andere kant komt?

Ik weet het niet. In de grote massa, zo’n 12.000 op de 6 miljoen site-eigenaars is de keuze duidelijk. Wat gaan ze doen? Als ik niet bezig met AdSense, wat ga je doen om je winst te laten stromen? Iets verkopen? Iets schrijven? Is het antwoord nog steeds Neem contact met ons op? kinderen bellen me altijd op met de vraag of ze AdSense zaken kunnen kopen.

“Hoe lang is genoeg?” Ja, te lang. Wat is het “belangrijkste ding” dat je gaat doen om de winst te laten stromen? Zijn het de uitgaven, de reclame en het lopende onderhoud van uw site, of is het gewoon meestal probleem over het web? Het antwoord is niet altijd onder uw controle.

Hoewel elke web marketeer u zal vertellen dat het beter is om het zelf te doen, maar de waarheid is dat veel mensen op hun boeken zitten te wachten op een baanbrekend algoritme dat zou beslissen wat u wel of niet kunt doen in een poging om een winststroom in stand te houden…

Is uw kunstwerk een prachtig visueel ontwerp dat goed werkt, maar niets goed doet? Werkt je datingsite goed en de Dating Super Forums ook, maar verkoop je er geen omdat ze niets origineels hebben? Hoe vaak heb je niet dag in dag uit dezelfde blogs gelezen, “Ik zie kranten met de beste reclame, deze keer waren ze een hit!” of een of ander enigszins verwant onderwerp? Nu staat ze op het punt om een nieuwe te leggen.”

Lees meer:
Filmmaker Rotterdam

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.