UX-ontwerp

UX designer Amsterdam

Een UX ontwerp is gekoppeld aan zowel goede marketing als strategisch denken. Up to date informatie kan worden gezet, in de vorm van eenvoudige “hoe”, “waar”, en “wanneer” voorbeelden. Er is geen “als”, alleen “wanneer”, waardoor het probeerproces van “als’s” in de tijd ontstaat. Dit is de ideale plaats voor marketingonderzoeken om de behoefte van de dag te veranderen. Dit werk wordt gedaan door de UX designer.

Een UX ontwerp bestaat uit drie aspecten; bruikbaarheid, het 360 graden product onderzoek, en de uiteindelijke gebruikerservaring. Om uw bedrijf maximaal relevant en nuttig te maken en de marketing ontwikkelingskosten te minimaliseren, moeten vragen worden beantwoord, namelijk wat is de werkelijke waarde propositie voor het product / dienst die u aanbiedt en wat is de marktpenetratie ervan. Daarnaast moet het Visual design principe in de producten worden geïmplementeerd, omdat dit het belangrijkste kenmerk van het product is.

Er zijn nog verschillende andere vragen die beantwoord moeten worden in een UX ontwerp. Het is zeer belangrijk voor de ontwerper om de vier hieronder geschetste gebieden te vermijden. Het is erg moeilijk om de klanten te voorspellen en te anticiperen, dus moet er aan voortdurende verbetering worden gedaan, met regelmatige evaluatie van de resultaten, om de nodige veranderingen aan te brengen.

Gebruikerservaring is een uiterst belangrijk onderdeel van elke bedrijfsomgeving, omdat de manier van interactie met klanten, drempels vermindert en de klanttevredenheid verhoogt. Als uw site moeilijk te gebruiken of te ingewikkeld is, zal hij voor bezoekers niet erg aantrekkelijk zijn om te gebruiken. De kwaliteit van de video-website, die de belangrijkste prioriteit voor de ontwerper zou moeten zijn, gezien het feit dat de video de meest effectieve manier is om bezoekers aan te trekken. Besloten tot de uitstekende, intuïtieve interface voor gebruik, evenals de site als geheel, zal uw instroom van nieuwe klanten te verbeteren.

Informatie is van bijzonder belang, maar dan nog, de inhoud is nutteloos tenzij het gebeurt in een taal die de bezoeker begrijpt. Veel ontwerpers schuiven de ervaring van de ontwerper naar voren, om het als onprofessioneel te zien. Dit is echter niet het geval, want zelfs de meest getalenteerde ontwerper moet begrijpen wat de betekenis is van het produkt dat hij probeert te promoten of te verkopen, op grond van verwachtingen of door waarneming. Er bestaat een verschil tussen professionele ontwerpers en zij die geleerd hebben en hebben ontdekt dat zij in staat zijn zich te bewegen tussen creatieve en technische problemen, waarbij zij de beoordeling door de klant goed doorstaan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.